top of page

The fastest way to get in shape

MiXtreme is de combinatie van de beste elementen uit de martial arts, fitness en krachtsport waarbij alles gefocust is om in een korte tijd maximaal rendement te halen uit je training. Een intensieve '60 minute' workout waarbij jij jouw eigen grenzen leert kennen en overschrijden. 

MiXtreme - Indoor

 

Binnen in een comfortabele omgeving, onder begeleiding van een Certified MiXtreme Instructor, werk jij samen met een fanatieke groep sporters aan jouw 'shape'.

Opzwepende muziek, gewichten, step en een uitgekiend programma zorgen ervoor dat je helemaal los kunt gaan. 

MiXtreme - Outdoor

Buiten in de vrije natuur vecht je, onder begeleiding van een Certified MiXtreme Outdoor Instructor, tegen de elementen en jezelf. Jij en jouw medesporters gaan tot het uiterste en beyond. Tijdens deze outdoor workouts wordt er gebruik gemaakt van allerlei voor handen attributen die de Outdoor ons levert

MiXtreme - Personal Trainer (PT)

 

Er zijn diverse redenen te bedenken dat je kiest voor de persoonlijke aandacht van je eigen Certified MiXtreme Personal Trainer. Met MiXtreme PT heb je de luxe van een Personal Trainer die jouw persoonlijke limieten steeds verder verschuift om je doelstellingen te realiseren.

bottom of page